Primii pași pe platformă

Bine ați venit pe platforma e-istet.ro!

Acest articol reprezintă un îndrumar al pașilor de urmat pentru deschiderea contului de utilizator și utilizarea acestuia pe platforma noastră.Contul care se deschide este cont de părinte necesar pentru urmărirea activității copilului. Din acest cont de părinte se poate deschide și gestiona contul de copil, cont pe care elevul din clasele I-IV va rezolva testele din paltformă.

Creare cont părinte

Pentru a putea accesa contul de utilizator este necesară mai întâi înregistrarea unui cont apăsând butonul „Inregistrare”. Odată apăsat butonul „Înregistrare”, completați formularul de înregistrare cu datele dumneavoastră și bifați căsuța “Sunt de acord cu Termenii și Condițiile site-ului e-isteț.ro”. Apăsați butonul “Înregistrare” după parcurgerea etapelor anterioare.

Poza rev 2

După înregistrarea contului veți primi un e-mail de confirmare a contului dumneavoastră pe adresa completată în formularul de înregistrare. Pentru a activa contul dumneavoastră deschideți e-mail-ul și apasați pe secțiunea “Apasă aici”. Din acest moment puteți avea acces la contul dumneavoastră de părinte.

Poza rev 3

 

 Creare cont copil

Contul de copil poate fi creat după înregistrarea contului de părinte și accesarea acestuia, folosind butonul “Adaugă Copil”.   Completați formular pentru contul de copil și rețineți parola deoarece aceasta este necesară accesării contului de copil de către dvs. sau chiar de către copil, dacă este inițiat în acest sens. După crearea contului de copil aceasta va fi înregistrat automat cu numele, atât la secțiunea “Copii”, cât și la secțiunile “Catalog” și “Statistică”, disponibile pe contul de părinte. Testele de pe platforma e-isteț.ro sunt disponibile pentru testare numai de pe conturile de copil.

Poza rev 4

Poza rev 5

 

Cumpărare abonamente

Pentru a alimenta conturile de copil cu creditele necesare efectuării testelor apăsați butonul “Cumpăr”, asezat sub secțiunea “Credite Disponibile”. Odată achitat prețul abonamentului pe care îl alegeți, contul dumneavoastră de părinte va fi încărcat cu numărul de credite aferente abonamentului. Creditele disponibile pe contul de părinte pot fi folosite la alimentarea contului copil, apâsând butonul “+” din dreptul copilului căruia vreți să îi adăugați credite.

Poza rev 6

 

 

Folosirea contului copil

Contul copil creat poate fi accesat la secțiunea “Contul meu” prin introducerea e-mail-ului pe care a fost creat contul de părinte și a parolei contului de copil. Pe pagina de profil a contului de copil apar datele acestuia, poza de profil, precum și numărul de credite disponibile. Pentru a alege pachetul de teste și a începe un test copilul trebuie să apese butonul “Pachete teste” din meniul contului, sau butonul “Pachete” situat în partea de sus a siteu-lui, pe centru.

Poza rev 7

Apăsând butonul “Deschide” este selectat pachetul aferent clasei în care copilul este și este afisată lista testelor, împărțite pe Discipline, la care copilul are acces. Din acest moment elevul poate alege un test prin apăsarea butonului “Execută test din dreptul testului dorit. Sistemul va afisa un mesaj de siguranță “Ești sigur că dorești să începi testul? […] Acest test costă un credit”. La apăsarea butonului “Da” testul începe.

Poza rev 8

 

Septembrie
Analize. Statistici. Comparatii