Exersează cu testele la română, clasa 2

Copiii au nevoie să exerseze pentru a învăța. De când sunt mici învață să meargă sau să vorbească prin implicarea părinților. Aceștia îi învață primele cuvinte, primii pași, le explică lumea din jur atunci când curiozitatea îi îndeamnă pe cei mici să întrebe De ce? din ce în ce mai des.

Implicarea părinților nu se termină cu primii pași, ea poate fi comparată cu un drum fără sfârșit. De aceea, în primii ani de școală, când copii trec la o etapă nouă a vieții și o parte din timpul lor liber în care se jucau se transformă în ore de curs, unde sunt nevoiți să fie atenți pentru a învăța, părinții trebuie să le ușureze această perioadă de tranziție.

Aceștia îi pot ajuta mai ușor acum, pentru că e-isteț vine în ajutor cu pachete de teste la romană clasa 2.  Cu ajutorul lor, copilul va exersa și aprofunda materia învățată la școală.

Testele la romană clasa 2 sunt concepute în așa manieră încât să stârnească interesul copiilor. Exersarea pe o platformă online este mai atractivă pentru generația actuală, deoarece copiii sunt încântați de tehnologie și dornici să se folosească de calculatoare și tablete.

De ce să nu îmbine utilul cu plăcutul?

Testele la română clasa 2 au în introducere o poveste cu personaje interesante, ceea ce îi va ajuta să exerseze cititul. Poveștile sunt alese să le stârnească curiozitatea și să aibă o morală, pentru ca în final copiii să învețe lucruri noi.  În rezolvarea testelor, elevii întâmpină exerciții în care trebuie să bifeze răspunsul corect cu un simplu click.

poza1Un alt tip de exercițiu interesant și distractiv este acela unde elevii isteți trebuie să traseze linii pentru a face legătura între informații. Ei trebuie să unească o informație cu alta, din două liste paralele. Pentru a trasa linia, trebuie să dea click pe una dintre informații și un alt click pe informația cu care vrea să o coreleze, ca în imaginea de mai jos.

poza2Un alt scop propus în rezolvarea de teste la romană clasa 2 este exersarea scrisului, de aceea în unele tipuri de exerciții vor trebui să dea răspunsul inserând răspunsul corect. Astfel sunt exersate literele, cuvintele, transcrierea și atenția.

poza3

Interesul copiilor va crește cu astfel de exerciții și timpul petrecut în fața calculatorului va fi mult mai util pentru educația lor. Cu ajutorul testelor la română clasa 2, ei vor exersa și aprofunda ceea ce au învățat la școală, dar vor învăța și lucruri noi din poveștile puse la dispoziție în teste.

Copilul tău ce părere are despre testele oferite de noi? Apasă aici și pune-l să încerce unul dintre testele Demo potrivite clasei lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Decembrie
Analize. Statistici. Comparatii