Teste online la matematică pentru clasa a 4-a, acum mai atractive

Testele de pregătire pentru evaluarea națională de la clasele a 2-a, a 4-a, și a 6-a sunt menite să vină în sprijinul succesului de la sfârșitul clasei a 8-a. Au rolul de a descoperi problemele încă de la început, pentru a evita pe cât se poate un eșec la evaluarea națională din clasa a 8-a.

Elevii vizați fac parte din generația care profită din plin de evoluția tehnologiei. Datorită vârstei fragede, copiii sunt însetați de cunoaștere, vor și reușesc să învețe cât mai mult. Accesul la informație și tehnologie devine fascinant pentru ei.

De ce să alegi e-isteț.ro ?

Testele online la matematică pentru clasa a 4-a pun elevul isteț într-o situație de viață concretă, îl transpun într-o poveste, oferindu-i informații noi și interesante despre animale și plante.

exercitiul 1 cadru

 

Prin testele online la matematică pentru clasa a 4-a, elevul exersează jucându-se cu unitățile de măsură.  Este pus să calculeze înălțimi, distanțe, greutăți, bani sau unități de timp. La fel ca în restul testelor disponibile pe platforma e-istet.ro, exercițiile pun la încercare și antrenează atenția elevului, puterea de concentrare, capacitatea de a face asocieri pentru a găsi răspunsul corect.

exercitiul 2 cadru

exercitiul 5 cadru

Testele online la matematică pentru clasa a 4-a încearcă să pună copilul în situații reale cu care ar putea să se întâlnească și îl învață să se descurce. Exercițiile au forme și cerințe diverse, iar elevii trebuie să le rezolve bifând căsuța corespunzătoare răspunsului corect, alegând informația adevărată sau realizând conexiuni corecte între informații.

exercitiul 4 cadru

Pentru a ajuta elevul să învețe lucruri noi, să aprofundeze și să capete încredere în capacitatea lui, platforma e-isteț vine lunar în întâmpinarea lui cu pachete de teste la matematică. Copilul tău se va arăta mai încântat deoarece el trebuie să lucreze în fața calculatorului, locul unde abia așteaptă să ajungă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Septembrie
Analize. Statistici. Comparatii