Testare online cu e-istet.ro

28 august 2014
Categorie
Pachete teste
Blog  1

Pentru a trece cu brio peste provocările de la şcoală ai nevoie de o pregătire considerabilă. Testarea online reprezintă o metodă care ajută în general această pregătire, fiind un instrument prin intermediul căruia poți afla la ce nivel te situezi în raport cu evaluările ce te aşteaptă. Pe aceaste idei se bazează și platforma e-isteț, aducând pentru clasele I-IV o gamă diversificată de teste online.

Acestea au mai multe avantaje:

-Te ghidează pentru a înţelege mai bine felul în care funcţionează sistemele internaţionale de evaluare (TIMSS, PIRLS și PISA).

-Sunt o bună metodă de învăţare, întrebările fiind concepute interactiv, pe baza programelor şcolare.

-Economisești timp: învăţând, citind şi răspunzând la un set de teste din materiile ce sunt evaluate, ai posibilitatea să ajungi la nivelul propus într-un timp mult mai scurt.

-Te ajută să observi unde mai ai nevoie de aprofundare şi unde anume stăpâneşti materia.

-Poți întrerupe rezolvarea testului în cazul în care consideri că este necesar.

-Sunt la îndemână la orice oră ești disponibil. Mai mult decât atât, poți reface acelaşi test de mai multe ori, fie că repeți până obţii punctajul maxim, fie că doreşti să te asiguri că ai înţeles ce variante de răspuns are o anumită întrebare.

Ai văzut testele demo?

Încearcă acum!

One response on “Testare online cu e-istet.ro

  1. […] de a invata simplu si eficient. Copilul tau are posibilitatea sa invete foarte usor si sa faca teste online pentru a vedea in fiecare zi cat de bine pregatit este pentru examenele finale. E bine ca poti sa […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Septembrie
Analize. Statistici. Comparatii