Platforma E-istet.ro, recomandată de revista Info kids

14 mai 2015
Blog  0

Partenerii noștri de la revista Info kids au publicat în cel mai nou număr apărut în luna mai un articol despre platforma noastră educațională, în care vă invităm să parcurgeți avantajele testelor e-istet, atât pentru părinți, cât și pentru copii.  sigla revista

Info kids este o revistă disponibilă atât în format fizic, cât și electronic, ce îşi propune să vină în sprijinul părinţilor cu informaţii din toate ariile de interes în ceea ce priveşte copiii. Pe scurt, este un ghid destinat părinților, ce include recomandări de cursuri şi activităţi educaţionale, locuri de joacă, magazine de jucării, de haine sau de accesorii pentru cei mici, precum și spectacole sau evenimente pentru părinți și copii.

În aceste condiții, parteneriatul dintre E-istet.ro și Info kids a venit firesc, dat fiind interesul nostru comun pentru educația celor mici și implicarea în activități destinate acestora.

Articolul poate fi citit pe site-ul Info-kids, la adresa http://issuu.com/andreigusan/docs/2/1?e=8752314/12643776, precum și în ghidul tipărit Info kids, distribuit gratuit la standurile de pe raza municipiului Tg. Mureş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Noiembrie
Analize. Statistici. Comparatii