Ne jucăm și rezolvăm teste la română pentru clasa 4

Noua generație este tot mai atrasă de tehnologie, implicit de internet și calculator. Acum copilul tău poate să îmbine utilul cu plăcutul atunci când se pregătește pentru evaluarea națională.  Arată-i cum să învețe cu plăcere și cum să rezolve teste într-un mod mai distractiv.

E-isteț.ro vine în ajutorul elevilor pentru croirea unui drum spre succes cu teste la română clasa 4. 

Acestea sunt în conformitate cu programa școlară, având rolul de a testa și aprofunda cunoștințele acumulate la școală, dar și de a dezvolta abilități precum imaginația, concentrarea și atenția.

Pentru elevii isteți, testele la română clasa 4 vin cu povești, lucruri noi și exerciții diversificate.

Textele suport din interiorul testelor îi vor stârni interesul și îl vor ajuta să își exerseze cititul. După ce a terminat de parcurs lectura, testul îi va pune la încercare atenția și va trebui să răspundă la întrebări despre personajele și acțiunea prezentate. Va fi distractiv pentru că va trebui să facă diferite acțiuni, de exemplu să bifeze răspunsul corect.

ex2

Un alt tip de exercițiu din seria de teste la română clasa 4 este acela în care trebuie să traseze săgeți între informații sau imagini pentru a da răspunsul corect.  Se va juca, precum în imaginea următoare:

ex3

Dacă a trasat greșit, nu trebuie decât să dea un dublu click pe text și săgeata se va șterge. Iar dacă s-a răzgândit asupra vreunui alt exercițiu, poate reveni și schimba răspunsul, ori de câte ori este nevoie până la finalizarea testului sau până la expirarea timpului.

Așadar, trebuie să fie cu ochii pe cronometru.

Unele exerciții îl vor pune să aleagă dintre mai multe variante de răspuns, tip listă. Cu un simplu click va răspunde la întrebare.

ex4

Prin anumite tipuri de exerciții, testele la română clasa 4 îl vor integra în poveste și îi vor hrăni imaginația.

ex5

Elevii isteți vor cele mai mari note, copilul tău ce notă a primit la testele Demo?

Dacă i-a plăcut și vrea să exerseze în continuare cu testele noastre, poți să îi achiziționezi unul dintre cele trei abonamente oferite. Alege-l pe cel mai avantajos pentru tine și istețul familiei tale!

One response on “Ne jucăm și rezolvăm teste la română pentru clasa 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Septembrie
Analize. Statistici. Comparatii