Limba engleză

28 august 2014
Blog  4

În zilele noastre, învățarea unei limbi străine este esențială în dezvoltarea educațională a copiilor. Majoritatea companiilor solicită angajaților cunoașterea limbii engleze, fiind cea mai studiată limbă secundară din lume și de asemenea, limba internațională în afaceri, comunicații, internet și nu numai. Astfel, pentru o aprofundare eficientă a limbii engleze, este important ca elevii să înceapă să o studieze de la o vârstă cât mai fragedă.

În România, limba engleză este predată în majoritatea grădinițelor, însă la un nivel incipient. Inițierea în gramatica limbii engleze începe în școala generală, iar elevii au nevoie de tot ajutorul ce le poate fi pus la dispoziție, pentru cei mai mulți dintre ei învățarea unei limbi străine fiind o noutate.

Întrucât limba engleză a devenit subiect de evaluare națională, unii părinți pot considera că este nevoie de o pregătire suplimentară pentru copiii lor și apelează la meditații, cursuri și alte metode prin care aceștia să își verifice și îmbogățească cunoștințele.

Elevii de astăzi au din ce în ce mai mult și mai devreme acces la tehnologie, chiar și elevii din clasele primare ajungând să dețină propriile calculatoare, smartphone-uri, chiar și tablete.

Prin urmare, aceștia sunt mai receptivi la informațiile primite în format digital, pregătirea online fiind un mod mult mai interactiv de a studia. În acest fel, chiar și învățatul devine mai distractiv și implicit, mai ușor.

În cel mai scurt timp, pe platforma educațională e-istet veți putea beneficia de un  pachet integrat în limba engleză. Acesta cuprinde teste similare celor folosite pentru evaluarea națională la limba engleză,  astfel încât copilul dumneavoastră să își poată verifica cunoștințele și să afle în ce constă examenul pe care urmează să îl susțină. În acest fel, veți ști cât este de pregătit pentru evaluarea ce îl așteaptă, precum și dacă mai este nevoie de îmbunătățiri în acest sens.

4 responses on “Limba engleză

  1. roxana spune:

    e frumoasa engleza eu am un 9 si un 10

  2. gogonea spune:

    mie imi place engleza foarte mult si invat foarte mult la ea cu doamna de engleza e cea mai buna doamna din lumu care am avuto eu si colegi mei din clasa a2 a

  3. nsnsnsaj spune:

    Unde pot sa gasesc si eu testul de limba engleza ce s-a dat anul trecut? Multumesc 🙂 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Septembrie
Analize. Statistici. Comparatii