Evaluarea la matematică, acum mai ușoară

28 august 2014
Blog  2

Evaluarea la matematică a dat de cele mai multe ori bătăi de cap copiilor, dar și părinților. Pe de o parte, elevii nu stăpânesc suficient de bine materia predată la școală, iar pe de altă parte părintele nu are o imagine de ansamblu asupra modului în care copilul lui a reușit să înțeleagă conceptele studiate pentru a ști unde anume trebuie insistat.

O modalitate utilă de a pregăti copilul din timp în vederea evaluării este aceea de lucra zilnic, câte 15-20 de minute, rezolvând online teste la matematică care să acopere progresiv noțiunile parcurse până la momentul respectiv. Astfel, elevul își va consolida și clarifica noțiunile matematice dobândite, va dezvolta raționamente și va putea rezolva problemele de matematică mai rapid.

Rezolvarea testelor online în scopul pregătirii pentru evaluarea la matematică reprezintă o metodă modernă de a-i ajuta pe copii să învețe și de a le crea cadrul adecvat pentru asimilarea noțiunilor matematice într-un mod plăcut și distractiv.

Platforma e-istet.ro vine tocmai în întâmpinarea acestor aspecte, oferind elevilor posibilitatea de a se pregăti periodic prin intermediul unor teste de matematică cu format interactiv, create în conformitate cu programa Ministerului Educației.

 

2 responses on “Evaluarea la matematică, acum mai ușoară

  1. Ramona spune:

    Cum pot sa dau la text ăsta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Septembrie
Analize. Statistici. Comparatii