Copilul tău este pregătit pentru testele de evaluare națională la matematică?

slide 4 !

Conform datelor oferite de către Ministerul Educației Naționale, procentul mediilor peste 5 a fost de 71, 12 %, cu câteva procente mai puțin decât în anul 2013, unde ponderea mediilor peste 5 a fost de 75,89%. Cei care au obținut media peste 8 nu au depășit procentajul de 24,8%.

Eșecul întâmpinat de către elevi la sfârșitul clasei a VIII-a a determinat o schimbare la nivel de sistem în ceea ce privește educația și testarea. După modelul răul trebuie tăiat de la rădăcină, Ministerul Educației a introdus, începând cu anul școlar 2013 – 2014, o nouă formă de evaluare națională, pentru clasele a II-a, a IV-a și a VI-a.

Acest sistem de măsurare periodică a capacității prin teste pentru evaluare națională la română și teste pentru evaluare națională la matematică oferă oportunitatea Ministerului Educației să urmărească cum evoluează fiecare elev, care sunt problemele întâmpinate, la nivel de școală, clasă sau individual.

Platforma e-istet.ro vine în ajutorul copilului tău prin teste de pregătire pentru evaluarea națională la română și matematică. Testele online oferite pregătesc elevii din clasele I – IV cu scopul creșterii performanței la mai sus menționatele teste pentru evaluarea naționala la română și teste pentru evaluarea națională la matematică.  Poți vedea aici avantajele testelor online oferite.

În general, copiii sunt reticenți atunci când vine vorba de a lucra la matematică. Uneori, exercițiile sunt prea grele și pot părea plictisitoare. Cum devine matematica mai atractivă? Aplicată în jocuri interactive!

În testele noastre, elevii din clasa a II-a sunt „trimiși” în livadă, unde trebuie să calculeze câte fructe au fost culese, iar în cămară învață cum se prepară sucul de roșii sau cum să pună castraveții la murat. Copilul tău isteț va calcula ingredientele.

Știai că un elefant poate consuma până la 225 de kg de hrană pe zi și poate bea până la 136 de litri de apă?

Află de câtă hrană și apă are nevoie elefantul într-o săptămână!

Vezi pachetul septembrie

Elevii de clasa a IV-a calculează kilogramele de struguri culeși toamna aceasta și se joacă cu unitățile de măsură. La ZOO află cât îi vor costa bilete când se duc cu părinții și cei mai buni prieteni.

Știai că soarele ajută plantele să își pregătească hrana?

Află mai multe alături de Memi

One response on “Copilul tău este pregătit pentru testele de evaluare națională la matematică?

  1. Dario spune:

    ceți mulțumesc perntu vizită și perntu invitație, dragă Sergiu!Vă mulțumesc perntu urări, dragele mele prietene! La mulți ani și vouă! Ați păstrat copilăria een suflet, știu asta… doar prin simplul fapt că mă vizitați din ce2nd een ce2nd…cembrățișări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Septembrie
Analize. Statistici. Comparatii