Clasamente

Clasamentul are la bază numărul de medalii obținute în urma efectuării testelor. Astfel, 3 medalii de bronz valorează cât o medalie de argint, iar trei medalii de argint valorează cât o medalie de aur. Medaliile viteză de execuție și perseverență se adaugă la clasamentul general doar dacă numărul lor depășește numărul medaliilor merite academice.

Medalia Merite Academici: Medalia merite academice este simbolizată de un delfin și reprezintă notele cele mai mari obținute în urma testelor. Această medalie are ponderea cea mai mare în clasamentul general al elevilor.

Medalia Viteză de Execuție: Medalia viteză de execuție este simbolizată de un iepuraș și reprezintă rapiditatea cu care este executat un test. Cu cât un test este finalizat mai rapid, cu atât medalia va fi mai prețioasă.

Medalia Perseverență: Medalia perseverență este reprezentată de o broscuţă și arată  numărul de repetări efectuate asupra  unui test. Așa cum știm, “repetiția e mama învățăturii”  și numai prin intermediul repetării elevii pot dezvolta o gandire analitică și un numar mai mare de medalii de aur.

Clasament elevi: Cei mai isteți copii înscriși pe platforma noastră se vor întrece în medalii în clasamentul dedicat elevilor. Cei mai merituoși elevi vor putea participa la concursuri și evenimentele marca E-isteț.

Clasament școli: E-isteț lansează o provocare pentru școlile din România! Școlile cu cei mai mulți elevi isteți și muncitori înscriși se vor întrece pentru primele locuri în clasamentul școlilor la nivel național.

Clasament ultima lună: În clasamentul lunar elevii isteți de pe platforma noastră vor concura pentru primele locuri din clasament.

Septembrie
Analize. Statistici. Comparatii